• Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 4250 τ.μ. στο 1ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Αρτας - Ιωαννίνων.

  • Από ένα απλό κατσαβίδι, μέχρι το πλέον σύγχρονο μηχάνημα, το ΄χουμε.

  • Σε ένα οικονομικό περιβάλλον που αλλάζει ταχύτατα, προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές με άμεση εξυπηρέτηση.

  • Η Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. E.Ε. αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς θέτοντας νέα standards στην αγορά.

  • Το όραμά μας είναι να θέσουμε τους κανόνες στην αγορά!

Φάντης Νικόλαος & Σια Ε.Ε.

Καλώς ήλθατε

Η εταιρεία Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. Ε.Ε. είναι μια δυναμική και ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του αλουμινίου - σιδήρου – εξαρτημάτων και παραδοσιακών κιγκλιδωμάτων συναφών ειδών γύρω από την κατασκευή για περισσότερο από 22 χρόνια.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχές διοίκησης επιχειρήσεων η Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. Ε.Ε. αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς θέτοντας παράλληλα νέα standards στην αγορά.

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Άρτα που προσφέρει όλη τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που χρειάζεται η αγορά της κατασκευής αλουμινίου, σιδήρου.Από ένα απλό προφίλ αλουμινίου, μέχρι το πλέον εξεζητημένο. Από ένα απλό κατσαβίδι, μέχρι το πλέον σύγχρονο μηχάνημα μαζί με το κατάλληλο λογισμικό του.

Σε ένα οικονομικό περιβάλλον που αλλάζει ταχύτατα, έχουμε καταφέρει να διατηρούμε ένα πράγμα σταθερό, ανεξάρτητων των συνθηκών της αγοράς. Ανεξάρτητα αν ο πελάτης μας έχει μια μικρή ή μεγάλη ανάγκη, η Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. Ε.Ε. είναι πρόθυμη να του προσφέρει τις υπηρεσίες της άμεσα στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης.

Ωράριο Λειτουργίας

Χειμερινό

Θερινό

Δευτέρα έως Παρασκευή

Δευτέρα έως Παρασκευή

Πρωί 08:00 έως 16:00

Πρωί 07:30 έως 14:30

 

Απόγευμα 17:00 έως 20:30

Σαββάτο

Σαββάτο

08:00 έως 17:00

07:30 έως 14:30

 

Παρουσίαση της εταιρείας μας

Η εταιρεία Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. E.Ε.

είναι μια δυναμική και ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του αλουμινίου - σιδήρου – εξαρτημάτων και παραδοσιακών κιγκλιδωμάτων συναφών ειδών γύρω από την κατασκευή για περισσότερο από 22 χρόνια.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχές διοίκησης επιχειρήσεων η Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. E.Ε. αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς θέτοντας παράλληλα νέα standards στην αγορά. Είναι η μοναδική εταιρεία στην Άρτα που προσφέρει όλη τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που χρειάζεται η αγορά της κατασκευής αλουμινίου, σιδήρου. Από ένα απλό προφίλ αλουμινίου, μέχρι το πλέον εξεζητημένο. Από ένα απλό κατσαβίδι, μέχρι το πλέον σύγχρονο μηχάνημα μαζί με το κατάλληλο λογισμικό του.

Σε ένα οικονομικό περιβάλλον που αλλάζει ταχύτατα, έχουμε καταφέρει να διατηρούμε ένα πράγμα σταθερό, ανεξάρτητων των συνθηκών της αγοράς: Ανεξάρτητα αν ο πελάτης μας έχει μια μικρή ή μεγάλη ανάγκη, η Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. E.Ε. είναι πρόθυμη να του προσφέρει τις υπηρεσίες της άμεσα στον χώρο που επιθυμεί ο πελάτης.

Ο χώρος μας

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 4250 τ.μ. στο 1ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Αρτας - Ιωαννίνων, απέναντι από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της OPEL, στον οποίο θα βρείτε όλη την γκάμα αλουμινίου, σιδήρου, εξαρτημάτων, μηχανημάτων, στέγαστρα, πάνελ οροφής και πλαγιοκάλυψης, ξύλινα πατώματα, μεσόπορτες.

 

Το όραμά μας

              Το όραμά μας είναι να θέσουμε τους κανόνες στην αγορά!

   Η Ν. Φάντης & Σ.Ι.Α. Ε.Ε. είναι πρωτοπόρος στην αγορά των κατασκευών αλουμινίου παρουσιάζοντας πρώτη την ιδέα της    προσφοράς ολοκληρωμένων λύσεων (συστήματα αλουμινίου, πολυκαρμπονικά φύλλα, μηχανήματα, εργαλεία, εξαρτήματα) και πλήρους τεχνικής υποστήριξης.

   Η εταιρεία μας ήταν μια από τις πρώτες οργανωμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, αξίες όπως η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και η ποιότητα, αποτελούν τις βασικές αρχές της εταιρικής μας κουλτούρας.

   Στόχος της εταιρίας μας δεν είναι απλά η εξυπηρέτηση των πελατών αλλά η δημιουργία σχέσεων αμοιβαία εμπιστοσύνης που θα διέπονται από κατανόηση και σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους παρέχοντας όχι απλά υπηρεσίες αλλά και εγγύηση επιτυχίας.

Copyright ©2020 nfantis.gr - Design by Hostingflow.com
f t g m